ΝΕΑ | 16 Οκτωβρίου 2021

Τελετή Υποδοχής Νέων Μεταπτυχιακών Φοιτητών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή υποδοχής των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ την Πέμπτη 4/11 με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπλοίαρχο κ. Παναγιώτη Τριπόντικα, Π.Ν.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Ανιτπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Καθηγητής κ. Παντελής Παντελίδης, ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Αν. Καθηγητής κ. Αθανάσιος Βοζίκης, ο Υπεύθυνος του Θεσμού Circle the Med Forum 2021 και μέλος του Ινστιτούτου Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διεθνούς Δικαίου Ιατρός κ. Δημήτρης Κοκοσιούλης και η Διευθύντρια του ΠΜΣ Αν. Καθηγήτρια κ. Κωνσταντίνα Κοτταρίδη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε εξ αποστάσεως η Ιδρύτρια του Ελληνικού Φόρουμ Βιοοικονομίας Δρ, Ηλέκτρα Παπαδοπούλου η οποία παρουσίασε το Φόρουμ και τις δράσεις του και τη συνεργασία με το ΠΜΣ και το Εργαστήριο Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Κεντ στο ΗΒ και νυν Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο East Anglia του ΗΒ κ. Φταγκίσκος Φιλιππαίος, Καθηγητές του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό του προγράμματος.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα COVID-19.