Αγαπητές μας απόφοιτες, αγαπητοί μας απόφοιτοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την Πύλη Αποφοίτων που δημιουργήσαμε!

Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό, όσες και όσοι μοιραστήκατε το ίδιο όραμα επιλέγοντας το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα, να έρχεστε σε επικοινωνία, να ανταλλάσσετε απόψεις, να συμμετέχετε σε προγράμματα και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούμε αποκλειστικά για εσάς και με εσάς και, γενικά, να έχουμε έναν ενεργό δίαυλο επικοινωνίας και συνέργειας που ωφελεί όλους μας. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που η κλιματική κρίση, η πανδημία, η γεωπολιτική αστάθεια έχουν ανεβάσει ψηλά στη συζήτηση τα θέματα της κυκλικής οικονομίας, της βιοοικονομίας και ευρύτερα τη βιώσιμη ανάπτυξη, όλοι εμείς, που είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που συζητήσαμε για τέτοια θέματα, είναι σημαντικό να είμαστε σε επαφή και να αξιοποιούμε το γνωσιακό μας πεδίο και τις ικανότητες μέσα από ευκαιρίες επαγγελματικές, ερευνητικές κτλ.

Εξάλλου, όλες και όλοι εμείς είμαστε πρεσβευτές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, και το δείχνουμε έμπρακτα και με αυτό το δίκτυο, ανταποκρινόμενοι στον ΣΒΑ 17 του ΟΗΕ για τη Συνεργασία!

Για το σκοπό αυτό σας καλούμε να αναρτήσετε το βιογραφικό σας, τις δραστηριότητές σας, άρθρα σας, φωτογραφίες, να αναζητήσετε παλιές σας συμφοιτήτριες και συμφοιτητές και να ανταλλάξετε τις εμπειρίες σας. Μέσω της Πύλης θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντικές δράσεις του ΠΜΣ μας, ή και να μεταφέρετε εάν επιθυμείτε την εμπειρία σας στους εν ενεργεία φοιτητές του.

Στην Πύλη μπορείτε να γραφτείτε έπειτα από αίτηση και αφορά αποκλειστικά σε απόφοιτες και αποφοίτους μας. Θα χαρώ να σας δω όλους στην Πύλη!

Επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα και συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση.