ΝΕΑ | 7 Μαϊου 2019

Το ΔΠΜΣ στη Βιοοικονομία και το Εργαστήριο Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Ινστιτούτο Γκαίτε σε εκδήλωση για τη Βιοοικονομία

Tο ΔΠΜΣ στη Βιοοικονομία και το Εργαστήριο Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση που πραγματοποιεί το Ελληνικό Φόρουμ Βιοοικονομίας στο Ινστιτούτο Γκαίτε στη Θεσσαλονίκη 10 και 11 Μαίου 2019 με ομιλίες τόσο της Διευθύντριας του ΔΠΜΣ και του Εργαστηρίου Αναπλ. Καθηγήτριας Κων. Κοτταρίδη όσο και του Αναπλ. Διευθυντή του ΔΠΜΣ και μέλους του Εργαστηρίου Καθηγητή Κων. Βοργιά. Επίσης, συμμετέχει ο μεταπτυχιακός μας φοιτητής κ. Μενέλαος Νεοφώτιστος.

Περισσότεροι από 25 διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη ώστε να δώσουν τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα στη διήμερη εκδήλωση για τη βιοοικονομία την οποία οργανώνει το Ελληνικό Φόρουμ Βιοοικονομίας.

Παράλληλα, για πρώτη φορά θα λάβει χώρα η πρώτη ημερίδα στην Ελλάδα της κοινοπραξίας των Ευρωπαϊκών Βιο-Βασιζόμενων Βιομηχανιών (Bio-Based Industries Joint Undertaking). Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες δύο ευρωπαϊκών έργων και μια έκθεση βιο-βασιζόμεων προϊόντων και τεχνολογιών (greenagenda).

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ και για τις πληροφορίες των ομιλητών πατήστε εδώ