ΝΕΑ | 1 Μαϊου 2019

Επίσκεψη του ΠΜΣ στην Apivita

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του ΠΜΣ στην εταιρία Apivita όπου οι μεταπτυχιακοί μας φοιτητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την πορεία της εταιρίας, τις περιβαλλοντικές της δράσεις, τη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι το τελικό προϊόν, με ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο λειτουργίας των εργαστηρίων όπου γίνονται οι έλεγχοι των προϊόντων και η έρευνα για τα νέα προϊόντα καθώς και στον βοτανικό κήπο.

Η εταιρία Apivita έχει ήδη καταρτίσει τη 2η Έκθεση Βιωσιμότητας σύμφωνα με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ παρά το γεγονός ότι δεν υποχρεούται να καταρτίζει τέτοια έκθεση. Ωστόσο, πιστοί στο όραμα του Ιδρυτή της, του κ. Νίκου Κουτσιανά, η Apivita πρωτοπορεί σε καλές πρακτικές.

Η εταιρία με τα τρία P

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ν. Κουτσιανά, ο οποίος μας έκανε την τιμή να βρεθεί μαζί μας και να μας μιλήσει για την πορεία του και τα 3 P που πάντα υποστήριζε – People, Planet, Profit!

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κ. Σωτήρη Πάστρα, Διευθυντή του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και την κ. Ελένη Σπανίδη, Επιστήμονα του Τμήματος Ε&Α για τις πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες που μας μετέφεραν.

Το τμήμα συνόδεψαν η Διευθύντρια του ΠΜΣ Αναπλ. Καθηγήτρια Κ. Κοτταρίδη από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Επ. Καθηγήτρια Ζ. Γκόνου από το Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ.