ΝΕΑ | 25 Νοεμβρίου 2022

Τελετή Υποδοχής Νέων Μεταπτυχιακών Φοιτητών

Η τελετή υποδοχής των νέων μεταπτυχιακών μας φοιτητριών/τών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε φιλικό και χαλαρό κλίμα στις 7 Νοεμβρίου 2022 με κεντρικούς ομιλητές τον Επικεφαλής του Τομέα Αναπτυξιακού Προγράμματος, Χρηματοδοτήσεων και Αειφορίας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Παναγιώτη Χαμπεσή και τον τον κ. Πάκη Παπαδημητρίου, Πρόεδρο Συντονιστικής Επιτροπής ESG στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών και Επικεφαλής Μονάδας ESG στην Eurobank με θέμα τη βιώσιμη χρηματοδότηση.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών καθ.  Μιχάλης Σφακιανάκη και ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης καθ. Γιάννης Πολλάλης.

Η Διευθύντρια του ΠΜΣ Καθ. Κωνσταντίνα Κοτταρίδη καλωσόρισε τις νέες και νέους μεταπτυχιακές φοιτήτριες και μεταπτυχιακούς φοιτητές και παρουσίασε συνοπτικα τη διασύνδεση του ΠΜΣ με την αγορά εργασίας αλλά και τις κριτικές των αποφοίτων.

Μετά την τελετή υποδοχής ακολούθησε δεξίωση όπου υπήρξε η δυνατότητα χαλαρής συζήτησης και σύσφιξης των σχέσεων τόσο μεταξύ των μεταπτυχιακών μας φοιτητριών/τών όσο και μεταξύ των καλεσμένων και των καθηγητών με τους μεταπτυχιακούς μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους κκ. Χαμπεσή και Παπαδημητρίου και, φυσικά, την Ελληνική Ένωση Τραπεζών για την τιμή και τη συνεργασία.